Het uniform dragen is vanaf de welpen voor iedereen verplicht. Aan de kapoenen raden we aan een t-shirt van de groep te dragen. Het uniform bestaat uit het beige scoutshemd, de groene korte broek en de das met de kleuren van Frassati. De kentekens die op het hemd moeten komen vindt u op deze pagina van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Truien van onze scouts worden aangeraden vanaf de jongverkenners, hiervoor kunnen de truien van scouts en gidsen Vlaanderen gekocht worden.

De verschillende delen van het Vlaamse uniform zijn te verkrijgen bij de Hopper (web)winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen. De items die specifiek zijn aan onze groep kan u hieronder op deze pagina bestellen. Bij vragen over deze bestellingen kan u terecht bij Pauline Ceulemans: pauline.ceulemans@live.nl

Frassati-kledij

We werken met vaste uitdeelmomenten verspreid over het scoutsjaar waar u de kledij op het voorziene moment kan afhalen.

Over het hele scoutsjaar zijn er ook verschillende bestel-deadlines verspreid. Telkens wanneer u kledij wilt bestellen zal u dat vóór deze deadline in orde moeten brengen. (Data van deadlines onderaan de pagina te vinden)

Op de dag van de deadline plaatsen wij bij onze leveranciers 1 grote bestelling van al de bestelde kledingstukken van de afgesloten periode.

Daarna zal deze bestelde kledij op het voorziene uitdeelmoment op Heibos (een halfuur voor de aanvang van de vergadering) klaarliggen voor ophaling. (Data uitdeelmomenten onderaan de pagina te vinden)

Hebt u de deadline gemist? Geen probleem, u zal gewoon moeten wachten tot het volgende uitdeelmoment. U kan doorheen het hele jaar bestellen, maar kledij afhalen zal enkel op vaste momenten gebeuren.

Als u het uitdeelmoment mist, zal uw kledingstuk bijgehouden worden tot het volgende uitdeelmoment. U zal het kledingstuk NIET op een ander moment kunnen ophalen.

Soms wordt er ook kledij ten toon gesteld op heibos. De exacte data hiervoor zullen nog gecommuniceerd worden maar vaak is dit een moment eerder in het begin van het scoutsjaar en op de Paashappening. Op dit moment kunnen er t-shirts en truien gepast worden en indien er voorraad is ook direct meegenomen.

BELANGRIJK!

Onze leverancier levert pas vanaf 10 stuks voor de meeste kledij. Normaal zijn er van alle stuks een voorraad en vormt dit geen probleem voor de uitdeelmomenten. Echter voor de totemtruien kan dit soms wel problemen geven. Indien er niet genoeg truien besteld zijn in een periode worden deze opgeschoven naar de volgende deadline en zullen ze besteld worden op dat moment, indien er dan dus wel genoeg truien zijn. Dank voor jullie begrip.

Bestel-Deadline (bestellen vóór)
Uitdeelmoment (kledij afhalen op)
​15 augustusEerste vergadering, scoutsjaar 13:30
​15 oktoberLaatste vergadering december 13:30
15 februariLaatste vergadering maart 13:30
1 aprilPaashappening
15 juniBezoekdag

Bestel een kledingstuk!
U dient het formulier eenmaal in te vullen per kledingstuk dat u wil bestellen.

Gelieve uw bestelling op voorhand te betalen

BE17 4140 0230 7121
Mededeling: Voornaam, Naam en Kledingstuk

Voor verdere vragen kan u terecht bij Pauline (Gnoe): pauline.ceulemans@live.nl

Groetjes,

Team Kledij
Anne-Sophie, Pieterjan en Pauline