Welkomswoord Groepsleiding

Dag Frassatianen! Welkom. Met veel plezier kijken wij er naar uit om in september een nieuw spetterend scoutsjaar in te zetten.

Na een zomer en een scoutskamp van formaat staan wij klaar om er weer aan te beginnen. In deze uitleg vindt u de info terug over de eerste vergadering, de inschrijvingen, de planning, …

Bij verdere vragen of bij vragen doorheen het jaar kan u ons steeds contacteren op grl@frassati.be. Bij dringende zaken vindt u hieronder onze persoonlijke informatie terug.

Koenraad Goddefroy: Ledenadministratie, koenraad.goddefroy@hotmail.com, +32468164131

Stijn Verschueren: Attesten van de mutualiteit en verzekeringen, stijnverschueren@hotmail.com, +32496248192

Lukas Vansanten: Financiën, lukas@vansanten.be, +32478843944

Jules Ceulemans: Communicatie, julesceulemans@hotmail.com, +32470559929

Start scoutsjaar

De eerste vergadering van het jaar vindt plaats op zondag 4 september.

Gelieve uw zoon/ dochter opnieuw in te schrijven vóór aanvang van deze vergadering.

Ook dit jaar vliegen wij er in met een vettige dag! Concreet houdt dit in: iedereen wordt terug verwacht om 14u op Heibos.

De Kapoenen, Welpen en Akajoue eindigen om 17u. De Jong-Verkenners, de Verkenners en VT’s eindigen om 18u. Voor de invulling van de vergadering verwijzen we jullie door naar de communicatie van de aparte leidingsploegen van de verschillende takken.

Inschrijvingen

De inschrijvingen voor onze eigen leden zijn sinds augustus open en wij verzoeken onze huidige leden dan ook vriendelijk om zich in te schrijven voor het begin van het scoutsjaar, zodat wij alles administratief zeker rond krijgen.

De inschrijvingen voor nieuwe leden met een connectie met onze scouts zijn ook nog steeds open, de voorrangsperiode waarvan zijn genieten, eindigt wel op 1 september. Deze leden krijgen een eerste automatische bevestigingsmail en daarna nog een aparte bevestiging dat er wel degelijk een plek is. (Aarzel niet om ons hierover te contacteren).

De inschrijvingen voor nieuwe leden zonder connectie met onze scouts zullen openen op 1 september om 00:00. Vanaf dat moment kan u via onze site een nieuw lid inschrijven. U krijgt dan een automatisch gegenereerde mail, maar ook hier moet u wachten op een handmatige bevestiging van de groepsleiding dat er wel degelijk een plek is. Wij hanteren een maximum van 17 leden per geboortejaar. Principe is first come, first served.

Voor verdere info over de inschrijving verwijzen wij u graag door naar onze website.

Planning scoutsjaar

Een goede leidingsploeg moet soms aan zelfreflectie kunnen doen. Wij hebben dit jaar als werkpunt de planning van het scoutsjaar op onze agenda gezet.

Het hele trimesterprogramma staat voor alle takken staat volledig online en is gemakkelijk te raadplegen via onze site! 

Ook zijn alle vergaderingen en weekends normaal gezien op elkaar afgestemd (met enkele uitzonderingen, bijvoorbeeld voor de examens van de oudere takken).

Bij verdere vragen hierover kan u steeds het verantwoordelijke leidingsteam hierover aanspreken.

Mailadressen leidingsploegen

Kapoenen kplfrassati@gmail.com
Welpen wplfrassati@gmail.com
Akajouaklfrassati@gmail.com
JV’sjvlfrassati@gmail.com
VK’svklfrassati@gmail.com
VT’s vtleiding2002@gmail.com
Groepsleidinggrlfrassati@gmail.com
Categorieën: Standaard