Beste ouders, Frassatianen en sympathisanten,

Wij zijn als JVL ontzettend blij dat we dit jaar opnieuw een gezellige, sfeervolle en vooral smakelijke avond mogen organiseren. Ja-ja-ja, ook dit jaar staat er weer een fantastische spaghettislag op het programma, waar jullie allemaal van harte welkom zijn!

Dit evenement vindt plaats op zondag 17 november. Om alles vlot te laten verlopen en ervoor te zorgen dat iedereen op tijd kan genieten van een heerlijk bordje spaghetti, hebben we de avond opgedeeld in twee shiften. Bij het bestellen kunt u vooraf aangeven welke shift uw voorkeur heeft.

– De eerste shift start om 17:00 uur.

– De tweede shift begint om 18:30 uur.

Inschrijven is heel eenvoudig via onze website: https://frassati.be of via de link op de Facebook- en Instagram-pagina van P.G. Frassati. 

(De link staat ook onderaan dit bericht)

Hebt u die dag al andere plannen en kunt u er helaas niet bij zijn? Geen zorgen! Na de spaghettislag kunt u nog steeds onze overheerlijke spaghettisaus aankopen in porties van 1L of 0,5L. Meer informatie over dit nieuwtje volgt binnenkort…

We hopen op een grote opkomst en kijken er enorm naar uit om er samen een gezellige avond vol heerlijk eten en plezier van te maken. Tot dan!

Veel scoutsgroetjes,

De JVL

BESTELLINK: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdVXWl-1kqu0kJen53Ig2-2gpL0mUnquxHvSZQxxICq1jZGLA/viewform?pli=1&fbclid=IwY2xjawFx0WxleHRuA2FlbQIxMAABHdTO4H-ldkHbxLLZsdDPvFTuppHUBHLcckQOpFn9oicRT38QehZgsgwypA_aem_lBYHpXzGoZBWG-RLjyNS0Q