Beste ouders & leden,

Even wat praktische informatie in verband met de scoutsvergadering zondag.

Afzetten zal gebeuren aan de poort, ouders zullen niet mee op het terrein toegelaten worden. Voor de ouders van de nieuwe leden maken we graag een uitzondering, zij zullen mee tot aan de groepsformatie mogen komen & nemen daarna afscheid van hun kinderen. Dit alleen maar als er een mondmasker gedragen wordt.

Ophalen zal op het pleintje bij de kruising van de schallenberghlaan en de boerenkrijglaan zijn. Zo kunnen onze leden er ‘ drive-through’ gewijs opgehaald worden. JV’s en VK’s die zelfstandig met de fiets naar de scouts komen zullen mogen vertrekken om 18h na hun vergadering.

Alle leden van de Akajoue, JV’s, VK’s en VT’s worden verwacht een mondmasker aan te doen tot na de groepsformatie, de leiding zal duidelijk aangeven wanneer het mondmasker afgezet mag worden.

Verder vragen we aan de welpen, jong-verkenners en verkenners om zondag 6 september kledij aan te doen dat vuil mag worden, naar de goede oude traditie is het de eerste vergadering vettige dag. We verzekeren hierbij natuurlijk dat dit corona-proof geregeld wordt.

Categorieën: Communicatie