Beste Frassatiaan, vriend of sympathisant,

De zon komt stilletjes aan terug uit zijn winterslaap, en wie zon zegt, zegt natuurlijk BBQ. Daarom organiseren we onze jaarlijkse Paashappening🐰! Wij zijn ondertussen al druk bezig met deze dag onvergetelijk te maken. De springkastelen staan klaar, de BBQ🥓 wordt al opgewarmd en de actjes worden georganiseerd. 🎭

Om deze dag vlot te laten verlopen vragen wij u om tijdig jullie plekje te reserveren, zodat wij een zicht krijgen op het aantal aanwezigen die dag. De inschrijvingen zijn open tot en met 14/04.

De Paashappening zelf gaat van start op 20/04 om 16:00 op Heibos. Dit jaar komt de paashaas zijn eitjes ook verstoppen in het bos. De zoektocht start om 16:30 voor de drie jongste takken (kapoenen, welpen, akajoue)

De prijslijst zal er als volgt uitzien:

DRANKAANTAL VAKJESPORTIESEURO
(Bruis)water2BBQ Volwassene16
Frisdrank4BBQ Kind12
Pintje4BBQ Veggie12
Gouden Carolus Tripel6drankkaart maxi20
Wijn (rood/wit/rosé)6Drankkaart groot10
Koffie/thee4Drankkaart klein5
DINO6drankkaart maxi20
dessert taart6dessert cake4
Op een grote drankkaart bevinden zich 20 vakjes, op een kleine drankkaart zijn er 10 vakjes, op een maxi drankkaart bevinden zich 40 vakjes. Elk vakje is 50 cent waard.

Dit jaar kan je reeds drankkaarten op voorhand bestellen. Deze worden dan al in uw enveloppe gestoken, zo kan u het aanschuiven vermijden! (U kan nog steeds aan de kassa aparte drankkaarten verkrijgen.)

Ps; Er is dit jaar iets misgelopen met de bevestigingsmails. ‘Gmail’ zou geen bevestiging mail ontvangen, dus als je een andere mail hebt die je kan gebruiken is dat geen slecht idee. Anders ergens noteren wat je hebt bestelt zodat je zeker het juiste bedrag betaalt. Sorry voor het technisch probleem (:

Wij kijken er alvast naar uit jullie weer warm te mogen ontvangen!

Een stevige linker,

Team Paashappening

Categorieën: Standaard