Beste Frassatiaan,

De laatste vergadering is vandaag gepasseerd. Zalig, de jongste takken hebben de tijd samen doorgebracht in Planckendael terwijl de oudere nog een laatste keer op Heibos genoten hebben.

De laatste vergadering, … Dit betekent wel weer een tijd vol plezier, ravotten, spelletjes en lekker genieten want KAMP komt eraan!. 🏕️☀️🌳

Hieronder vindt u het inschrijvingsformulier voor het kamp van dit jaar, we werken voor de gemakkelijkheid met aparte medische fiches die u hieronder vindt. Gelieve dit per lid in te vullen en onderaan uw inschrijving als bijlage toe te voegen.

De leiding is alvast met de voorbereidingen begonnen!💪

DEADLINE: 9 juni

Een stevige linker

De groepsleiding

Kampdata

Kapoenen, welpen, akajoue: 14 - 20 juli

Jonggivers en givers: 14 - 25 juli

VT's en leiding: 11 - 25 juli
Prijzen

-Kapoenen, Welpen en Akajoue: €135

-Jongverkenners en verkenners: €200

-VT's, leiding en fourage: €210


Korting: als er meerdere broers/zussen uit hetzelfde gezin meegaan, betaalt slechts het oudste lid de volle pot, de jongere broers/zussen krijgen elk €8 vermindering. Gelieve het bedrag voor 1 juli te storten op rekeningnummer BE17 4140 0230 7121 met mededeling: Kamp + Naam en tak deelnemende leden.

Na zorgvuldige overweging en een grondige kostenanalyse, hebben we besloten om het kampgeld voor de komende twee jaar te verhogen met telkens 15 euro per lid. Graag willen we de redenering achter deze beslissing met u delen.

Als scoutsgroep streven we er voortdurend naar om de best mogelijke ervaring te bieden aan onze leden tijdens kampen en andere activiteiten. Om dit te kunnen blijven doen, zijn we echter geconfronteerd met toenemende operationele kosten, waaronder accommodaties, voedsel, transport en materialen. Deze kosten zijn de afgelopen jaren flink gestegen en blijven dat ook doen. Het verhogen van het kampgeld stelt ons in staat om de kwaliteit van ons kamp te behouden.

We begrijpen dat dit voor sommigen een uitdaging kan zijn, en willen benadrukken dat we ons inzetten om ondersteuning te bieden aan gezinnen die mogelijks moeite hebben met deze verandering. Als u vragen hebt over de kosten of als u behoefte heeft aan financiële ondersteuning, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar.

Totaal:

Opgelet! Naar dit e-mailadres zal ook de bevestigingsmail en de betaalinformatie verzonden worden. LET OP GMAIL ONTVANGT GEEN BEVESTIGINGSMAIL

Inschrijving eerste kind

Aanvullende gegevens

Categorieën: Standaard