Beste ouders

De leiding nodigt jullie aanstaande zondag 22 september vanaf 16h30 uit om samen het nieuwe scoutsjaar in te zetten met een hapje en een drankje.

Tegelijkertijd voorzien we enerzijds een gezamenlijk info-moment voor algemene informatie (zoals kampdata etc.) en anderzijds een info-moment per tak waar de leidingsteams zichzelf en de werking van hun tak zullen voorstellen. 
16h45 tot 17hVerwelkoming door de nieuwe groepsleiding
Algemene informatie
17h00 tot ±17h15 Kapoenen – Akajou – Jong-verkenners
17h15 tot ±17h30Welpen – Verkenners – VT’s 

Dit verloop is als bovenstaand vastgesteld om zoveel mogelijk overlap te vermijden tussen de info-momenten voor ouders met meerdere kinderen in onze scouts. 

De leiding zal ondertussen met alle leden op de wei spelletjes spelen. Na het info-moment mogen alle leden mee naar huis, ook zij die normaal tot 18h scouts hebben !

Indien er alsnog problemen zouden opduiken of u niet aanwezig zou kunnen zijn, aarzel dan zeker niet om de leiding te contacteren met uw vragen! 

Kledij-moment

Na het info-moment zal er ook een gelegenheid zijn om
scoutskledij te passen & te bestellen. Uw kind kan zowel de kledij die normaal via de Hopper winkels aangekocht dient te worden (hemden en broeken van Scouts en Gidsen Vlaanderen), als onze eigen kledinglijn (t-shirts en truien) passen zodat u de juiste maat kan bestellen.

U kan dus de scoutsbroeken en hemden van Hopper uitzonderlijk en éénmalig via ons bestellen. Deze worden dan meegegeven op de uitdeelmomenten van onze eigen kledinglijn.

Graag geven wij nog mee dat u de Hopperkledij wél ten allen tijde via de
Hoppersite kan bestellen en in De Banier te Mechelen kan ophalen!

Onze eigen kledij kan u altijd op onze site bestellen via het formulier en
deze zal geleverd worden volgens het nieuwe systeem van dit jaar (zie pagina uniform)

Gelieve gepast geld mee te nemen indien u graag de Hopper kledij bij ons bestelt !

Scoutsbroek kinderen € 35
Scoutsbroek volwassenen € 38
Scoutshemd kinderen € 33
Scoutshemd volwassenen€ 40
Categorieën: KalenderKledij