Skip to main content

Inschrijven voor het scoutsjaar 2018-2019

Inschrijven in P.G. Frassati kan hier. Ook de huidige leden worden gevraagd dit formulier in te vullen. De groepsleiding zal de nieuwe leden contacteren voor de start van het nieuwe scoutsjaar. LET OP!! Ouders die hun kind voor 20u op 1/08/2018 hebben ingeschreven (met het formulier van 2017), gelieve dit opnieuw te doen met het nieuwe formulier van 2018. 

 

Bericht aan de ouders van mogelijks nieuwe leden (generatie 2012): Na het correct invullen van het inschrijvingsformulier ontvangt u in de loop van de maand een bericht of u kind toegelaten is of op de wachtlijst staat. Indien dit laatste van toepassing is wordt ook de plaats op de wachtlijst medegedeeld. Alvast bedankt voor het begrip.

Binnen onze scoutsgroep verlenen wij voorrang aan nieuwe leden die reeds een connectie (broer/zus of kind van oudscouts bij onze scoutsgroep) met Frassati hebben. Deze nieuwe leden (met connectie) mogen zich vanaf vandaag, 1 augustus, inschrijven via dit online formulier. De andere nieuwe leden kunnen zich vanaf 1 september ook inschrijven.

Momenteel hanteren wij een maximum van 17 leden per generatie. Dit doen wij om de goede werking en de veiligheid te kunnen garanderen. Helaas zijn er voor sommige jonge generaties wachtlijsten (generaties 2004, 2005, 2006, 2008 en 2009). Indien u uw kind op de wachtlijst wil zetten mag u ze altijd inschrijven en een mail sturen naar GRL@frassati. Moest er een plaats vrij komen wordt u gecontacteerd. De volgorde van de wachtlijsten van vorig jaar blijft behouden. Voor nieuwe leden geldt ook nu weer de volgorde van inschrijven.

wenst zijn/haar kind in te schrijven bij de scoutsgroep P.G. Frassati VZW (Scouts en Gidsen Vlaanderen)
Gegevens van uw kind
Eén inschrijvingsformulier per (nieuw) lid invullen aub
Kapoenen: 1ste en 2de leerjaar;
Welpen: 3de t.e.m. 5de leerjaar;
Akabe: 6 tot 21 jaar (eerste inschrijving tot 18 jaar);
Jong-verkenners: 6de leerjaar - 2de middelbaar;
Verkenners: 3de t.e.m. 5de middelbaar;
VT's: 6de middelbaar.
Adres
Communicatie
Vaste lijn: 01x/xx.xx.xx
GSM: 04xx/xx.xx.xx
GSM: 04xx/xx.xx.xx
Jong-verkenners en verkenners, gelieve dit in te vullen.

Het inschrijvingsgeld bedraagt €45 en kan gestort worden op het rekeningnummer BE17 4140 0230 7121 met vermelding van na(a)m(en) van het lid/de leden. Gelieve dit vóór 1 oktober over te schrijven. Dit geld zal op 10 euro na integraal naar Scouts en Gidsen Vlaanderen (voornamelijk verzekering) gaan. Met de overige 10 euro wordt ons boekje 't Heibosserke, jaarkentekens,... gefinancierd. Meer info op www.frassati.be/praktisch.

Ziezo, dat was het. Bedankt voor uw inschrijving. U dient enkel nog op 'indienen' te klikken om het formulier door te sturen.

Er wordt in tegenstelling tot andere formulieren geen bevestigingsmail verstuurd.


Een stevige linker,

De groepsleiding van P.G. Frassati,

Meer info? http://www.frassati.be/contact

CAPTCHA
Deze vraag (hoofdlettergevoelig) wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.