Skip to main content

Frequently Asked Questions

Log je eerst in. In de linker blok (Navigatie) vind je dan 'Mijn account'. Klik vervolgens bovenaan op 'Bewerken'. Daar kan je in het vakje van 'Gebruikersnaam' je naam wijzigingen.

Log je eerst in. In de linker blok (Navigatie) vind je dan 'Mijn account'. Klik vervolgens bovenaan op 'Bewerken' en kies dan bovenaan voor 'Gegevens'. Op deze pagina kan je je persoonlijke gegevens aanpassen.

Log je eerst in. In de linker blok (Navigatie) vind je dan 'Mijn account'. Klik vervolgens bovenaan op 'Bewerken'. In het vakje van 'Afbeelding' klik je op 'bladeren' en dan kan je een foto selecteren. Let erop dat je een foto neemt waar je niet te klein opstaat!

Ga naar het fotoalbum dat je wilt zien. Scroll vervolgens helemaal naar beneden en dan zie je volgende link:


Eenmaal de diashow gestart is, vind je onderaan rechts een knop om de foto's in het volledige scherm weer te geven.
     

Lid zijn van scoutsgroep P.G. Frassati houdt in dat je een minimum aantal keer aanwezig moet zijn op haar activiteiten om mee op kamp te kunnen. De takken hebben hier verschillende afspraken over gemaakt. Als je niet kan komen, moet je op voorhand de leiding verwittigen. Zo kunnen ze hiermee rekening houden bij de organisatie van hun activiteiten.
Voor de korte en lange broek, het hemd en eventueel kousen kan je terecht bij SON (Adegemstraat, Mechelen). Patrouillelinten en taktekens kan je hier ook krijgen. De typische P.G. Frassatitrui (met of zonder totem), de T-shirts, dassen, zwarte petten en welpenpetjes kan je bij ons zelf kopen. Het jaarkenteken en het groepslintje (zwart) krijg je gratis.

De kapoenen hoeven enkel een t-shirt van onze groep te dragen. Vanaf de welpen verwachten wij dat al onze leden en leiding het uniform dragen dat ontworpen is de nationale koepel. Verder zijn er ook nog onze P.G. Frassati t-shirts en truien met ons logo. Typische takgebonden t-shirts, truien, overalls,... behoren niet tot het perfect uniform.

P.G. Frassati vzw is aangesloten bij de nationale koepel Scouts en Gidsen Vlaanderen. Alle leden en leiding zijn verzekerd door de inschrijving in onze groep. Dit is het grootste deel van het inschrijvingsgeld (25 euro/jaar). Meer uitleg vind je op: http://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/dienstverlening/secretariaat/verz...
Het algemene e-mailadres is redactie@frassati.be. Aarzel niet om hen een berichtje te sturen.
Indien je dit wil kan je toestemming vragen, stuur een mailtje naar het webcomite.