Skip to main content

Blog van Sagittarius

Praktische data

afbeelding van Sagittarius

Beste leden, beste ouders

We krijgen veel vraag naar de data van de activiteiten in januari en de kampdata van deze zomer.
Met de laatste vergadering voor de vakantie zijn de Heibosserkes meegegeven met de kinderen. Hierin staat het volledige programma voor de maand januari en begin febrauri. Ook de data van het kamp staan vermeld onder de rubriek 'praktische info'. (EXTRA: de Paashappening gaat dit jaar door op 4 mei!) Voor de kinderen die er niet waren op deze laatste vergadering: het Heibosserke is ook altijd op onze site (www.frassati.be) terug te vinden.

Wij wensen jullie alvast een scoutesk 2019!
Een stevige linker
De leiding

Geen vergadering op 30 september

afbeelding van Sagittarius

Komend weekend (28-30 september) is de leiding op weekend en is het GEEN SCOUTS! 7 oktober staat de leiding weer klaar met een spetterende vergadering. Dan zullen ook de Heibosserkes met het programma voor de rest van het semester uitgedeeld worden.

Tot dan!

Inschrijvingen generatie 2012

afbeelding van Sagittarius

Beste Frassatianen,

De inschrijvingen voor de kinderen van het geboortejaar 2012 die (nog) geen rechtstreekse banden hebben met onze scouts gaan open op zaterdag 1 september om 20u.

Een stevige linker,
De groepsleiding

Start nieuwe scoutsjaar

afbeelding van Sagittarius

Beste Frassatianen

Het scoutsjaar zal opnieuw van start gaan op zondag 9 september om 14u.

Graag vragen wij u om in te schrijven via onze site (http://frassati.be/inschrijving). Huidige leden en eerstejaars kapoenen (generatie 2012) met een connectie (broer/zus of kind van oud-scouts bij onze scoutsgroep) met Frassati kunnen zich al inschrijven. 
Eerstejaars kapoenen die nog geen connectie hebben met de scouts, kunnen zich vanaf 1 september inschrijven via hetzelfde formulier. (Houd voor het juiste uur de site goed in het oog!)

Wij kijken er enorm naar uit om jullie weer te mogen verwelkomen op ons geliefde Heibos!
Een stevige linker
De leiding

Inhoud syndiceren